Lav et event i din by

Der er mange forskellige måder at skabe opmærksomhed omkring problemerne ved skattely. Du kan i din by lave alt fra debatmøder og demonstrationer til teater og skatteløb.
DK mod Skattely er en kampagne, hvor vi danskere sammen kan skabe opmærksomhed omkring et problem, som ikke bare påvirker os men i endnu højere grad mennesker i udviklingslandene. Vi kan sætte fokus på vigtigheden af skat og det fælles ansvar for, at skatten bliver betalt både i udviklingslandene og i Danmark.

Mellemfolkeligt Samvirke har lavet et aktivitetskatalog, som du kan bruge som inspiration til, hvordan du skaber synlighed omkring DK mod Skattely. Her har vi valgt at give dig tre specifikke forslag til, hvad du kan gøre. Husk at du/I under alle events har for øje at få flere til at skrive sig op til kampagnen, skrive til deres politikere og få deres lokale virksomhed med!

 

Skatteskolen

Tryk her og se, hvordan du gør.

Skattely på torvet

Tryk her og se, hvordan du gør.

Skattefest

Tryk her og se, hvordan du gør.

 

Hvis du vil være med til at skabe opmærksomhed og oplyse om multinationale virksomheders udnyttelse af huller i nationale og internationale skattelovgivninger, kan du kontakte de aktive frivillige i din by eller dit område og slutte dig til dem. Er der ikke en gruppe i dit område, så start din egen!

 

Alle kan være med i kampen for at sætte en stopper for skattely. Bliv aktiv i en lokalgruppe.

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du laver et event! Vi kan give en hjælpende hånd og være med til at skabe opmærksomhed omkring det, du laver.

Skriv til Maja Andersen på man@ms.dk