Få din lokale virksomhed med

Multinationale virksomheders brug af skattely og skattespekulation går ikke kun ud over vores og udviklingslandes skatteindtægter. Det går også ud over de mindre virksomheder, som ikke kan benytte sig af samme kneb og derfor ikke kan konkurrere med de multinationale selskaber.

Her bruger vi ikke skattely-klistermærke

DK mod Skattely er en positiv måde at få din lokale virksomhed i tale. Ved hjælp af et DK mod Skattely-klistermærke og en lille plakat om kampagnen, kan virksomhederne vise, at de er med i kampen for global lighed og retfærdighed. Derudover kan de vise, at de er mod skattely ved at skrive sig ind på kortet over deltagere. Her kan alle se, hvilke virksomheder der siger stop skattely.

Få din lokale virksomhed med!

Lokale virksomheder findes i alle størrelser og former, fra den lokale kiosk til den lokale designbutik eller café. Hvem kunne du kontakte?

Det kan være, at det er din lokale café eller hele gaden med små butikker, du vil tage kontakt til. Lige meget hvad, er det vigtige, at du tilbyder virksomheden at sætte fokus på et problem som også rammer dem. Se gode råd til, hvordan du kan gøre her.

Bestil dine plakater og klistermærker

Skriv dine postoplysninger, så sender vi dig hele pakken med plakater, klistermærker, informationsbrev til virksomhederne og en tilmeldingsblanket.